BE PROUD OF WHO YOU ARE!

Hva er det som gjør at vi tenker slik vi gjør, og at vi tenker mer på de rundt oss enn oss selv? Det jeg føler, er at jeg alltid skal prøve å bevise for foreldre, venner og bekjente at jeg er god nok. At jeg er flink på skolen. Får gode karakterer. At jeg aldri er syk. At jeg har 0 fravær. Det som er sannheten er at jeg har ett fag på skolen som jeg er god i. ETT fag!! Resten av fagene ligger karakteren helt på bunn. Hva er det jeg sier til foreldrene mine da? Jo, jeg venter på at jeg skal få en litt bedre karakter, slik at jeg kan fortelle de at jeg fikk 4 på en norskprøve. Jeg kan vell ikke si til de at jeg fikk 2? Nei, da blir de alt for skuffet tenker jeg, og jeg føler meg som den dårligste i familien. Det er nok mange som tenker slik. Men det jeg vil frem til, er at alle er flink i forskjellige ting. Ingen er god nok i alt. Det må både vi og foreldre forstå.

Vi skal leve slik vi selv vil. Jeg er voksen nok til å ta mine egne avgjørelser, og jeg bestemmer så absolutt helt selv hva jeg vil gjøre med kroppen og livet mitt. Jeg har tatt en tattovering i nakken. Det er et dødningshode. Jeg elsker dødningshoder, og jeg liker den stilen bedre enn for eksempel en sommerfugl. Men hva sier familien til det da? Godtar de meg for at jeg ønsker å ta en tattovering som JEG liker, som jeg vet er der resten av livet? Nei, de er ikke superhappy for at jeg liker tattoveringer. Men jeg prøver å tenke positivt. Det er klart at ikke alle liker de samme tingene. Men jeg føler meg ensom, når det er jeg som stikker meg ut som den ''unormale'' i familien, og føler at jeg ikke får nok støtte. Jeg sier ikke at det er slik, men det er slik jeg føler selv at det er. 

Jeg liker å bestemme over meg selv uten å få kritikk for det jeg gjør, for det er jo mitt liv det er snakk om! Men får jeg det? Nei. Jeg føler meg som et barn iblant. Det er nett som jeg ikke er fyllt 18 engang, fordi jeg føler at alle andre bestemmer over meg. Det er ett helt sykt press på hvordan man skal se ut den dag idag, og hvordan vi skal oppføre oss, hva jobb vi skal ha osv. Det er noe jeg vil og skal prøve å holde meg unna og la være å tenke på. Vær den du selv ønsker å være. Gjør de tingene du liker å gjøre. Velg hvilken skole du vil gå på. For det er DIN fremtid det er snakk om. Selv om du er 16 år og skal velge hva du vil jobbe med videre i livet, så er det du som må velge. Ikke venner, familie, kjæreste eller bekjente. Du må velge det du vil jobbe med. Det du ønsker å fortsette med til du blir eldre. Bestem selv, uansett om det er snakk om kropp eller jobb. BE PROUD OF WHO YOU ARE! 


Gjerne del videre :)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

stinenordtveit

stinenordtveit

20, Bømlo

Jeg heter Stine, og her kommer dere til å få lese om min hverdag og mine tanker.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits