Ett lite husdyr

Det var en dag jeg var sammen med en venninne, at vi så bilder av noen katter som skulle gis bort. Jeg valgte meg ut en liten kattunge og klarte ikke å legge fra meg tanken om å få et lite dyr i hus. Vi planla hvordan vi skulle få pusen til Bergen, for denne lille pusen bodde på Fitjar. Jeg og venninnen min Malene hentet en kattunge som hun skulle få, tidligere på dagen. Vi bestemte oss for at hun skulle bli med til byn og at kattene skulle bli kjent med hverandre. Vi fikk lånt ett kattebur og hentet det, før vi hentet kattungen som skulle bli min. 

Dagen etterpå, kjørte vi til Bergen. Kattene var ikke så veldig fornøyd med å sitte innesperret i hvert sitt bur i en bil, så lenge. Når vi nesten var fremme, så hadde begge kattungene endelig fått roen og sovnet. De lekte utrolig mye sammen de dagene de var sammen, og det var skikkelig gøy å se at de koste seg sammen.

Etter noen dager reiste Malene og pusen hennes hjem igjen. Da ble kattungen min litt urolig. Etter en stund så roet hun seg, og fant seg til rette i sitt nye hjem. Jeg kan ikke beskrive hvordan et lite dyr forandrer ett liv. Det er så mye selskap i de og man passer på de som om man tar vare på en baby. Vi må gi dyrene mat og nytt vann hver dag. Kose med de, leke med de og vise at vi bryr oss. 

Jeg hentet min lille kattunge 13.august 2015. Da var hun 11 uker og 4 dager gammel. Nå har hun vokst ganske mye og er snart 1 år gammel. Hun er fremdeles ganske tynn og liten til å være så 'gammel' som hun er, men det var moren hennes også. Pusen har fått navnet Mia og er nå snart 44 uker gammel. Den til venstre er min og den til høyre er Malene sin <3 

 

Flere som er glad i dyr?

Én kommentar

30.03.2016 kl.22:29

Så skjønn katt ❤

Skriv en ny kommentar

stinenordtveit

stinenordtveit

20, Bergen

Jeg heter Stine, og her kommer dere til å få lese om min hverdag og mine tanker.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits