FOREVER

Igår var jeg på et team møte på Stord, der forskjellige personer snakket om produktene innen Forever Living. Jeg har nettopp begynt å jobbe med dette og gleder meg til å komme skikkelig i gang. Jeg tenkte å presentere noen sommerprodukter for dere. Dersom dere er interesserte i å kjøpe noe så kan dere ta kontakt med meg på facebook. 

Vi har utrolig mange gode produkter. Alle produktene inneholder Aloe Vera, noe som er bra for både kroppen og huden vår. Nå i sommer kan det være lurt å ha en solkrem på lur, i tilfelle solen dukker opp, eller om du skal reise til varmere strøk. Forever sin solkrem er solfaktor 30. Du kan få den i både krem og spray. Aloe sunscreen er en silkemyk sollotion med Aloe Vera og vitamin E. Den er skånsom, hudpleiende og fuktighetsbevarende. Den beskytter mot både UVA- og UVB stråling. Den er også vannavvisende. Aloe sunscreen spray er praktisk solbeskyttelsesspary for hele familien med Aloe Vera og vitamin E. Den er ekstra vannfast for at du skal ha det morsomt i vannet uten å være redd for å brenne deg. 

 

Et annet produkt som kan være bra nå om sommeren er Aloe First. Dette er en deilig spray med Aloe Vera, propolis og utvalgte urter som avkjøler og beroliger huden din. For eksempel etter en dag i solen, etter insektstikk eller i den tørre luften på flyreisen. Denne passer også godt til hår og hårbunn. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håret er viktig å ta godt vare på dersom du skal holde det fint og friskt. Sonya Hydrate Shampoo er en perferkt star på din daglige hårpleie. Det er en pleiende shampo med Aloe Vera, panthenol (provitamin B5) og bidronninggele som gir håret en herlig glans og gjør det enkelt å style. Den dufter herlig og passer også til farget hår. Sonya Hydrate Conditioner er en pleiende hårbalsam med Aloe Vera og bidronninggele som gjør håret mykt, glansfullt og syperenkelt å style. Denne hjelper håret til å opprettholde fukten og kontrollerer krusete hår samtidig som den motvirker statisk elektrisitet. Du kommer dessuten til å elske den herlige duften. 

Vi selger også forskjellig sminke, der alt inneholder Aloe Vera. Her er noe av det: 
- Flawless Lengthening Mascara 
- Flawless Volumizing Mascara
- Perfect Pair Eyeshadow 
- Defining Eye Pencil
- Delicious Lipstick
- Precision Liquid Eyeliner 
- Mineral Makeup
- Cream to powder foundation 
- Aloe BB creme
- Sonya Aloe Eye Makeup Remover


 

Om det er noe dere lurer på, må dere bare ta kontakt med meg. Om dere lurer på priser eller lurer på andre produkter, må dere gjerne spørre. 

 

- Stine 

4 kommentarer

Leah

05.07.2016 kl.13:36

Hei, jeg elsker disse produktene og ønsker å kjøpe solkrem av deg! Sender deg en melding på facebook :)

SiljesWorld

05.07.2016 kl.14:12

Elsker Forever sine produkter :D <3

stinenordtveit

05.07.2016 kl.17:15

SiljesWorld: kjøp gjerne hos meg :D

SiljesWorld

05.07.2016 kl.17:17

Hehe, er forhandler selv så kjøper av min egen butikk eg :D Men takk for tilbudet! <3

Skriv en ny kommentar

stinenordtveit

stinenordtveit

20, Bergen

Jeg heter Stine, og her kommer dere til å få lese om min hverdag og mine tanker.

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits